HÄR KÖPER DU DANDERYDSKORTET - och får härliga rabatter hos lokala handlare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Delaktighet Gemenskap Glädje

Börja spela basket hos oss!
2024-07-04 23:08

Hos oss i Danderyd Basket är basket mer än bara basket. Det är DELAKTIGHET GEMENSKAP GLÄDJE! Och alla är välkomna till oss!

Ett samtal med Hemköp
2024-06-03 22:34

Hej alla! 

 

Som ni förhoppningsvis inte har missat så lanseras nu Danderydskortet. Och den första lokala aktören som faktiskt visade intresse och anslöt sin verksamhet till det var Hemköp i Mörby Centrum. Vilket givetvis gjorde oss extra glada. Därefter har en mängd andra handlare anslutit sig och fler är på gång. 

 

Vi blev givetvis lite extra nyfikna på hur just Hemköp tänker kring den här satsningen och valde därför att ställa ett par frågor till deras magiska butikschef, Linda Gunnarsson. Läs hennes svar här nedan och besök sen gärna Hemköp för att tacka för deras frikostiga stöd - 5 % rabatt på alla köp när man visar upp Danderydskortet i sin app. Rätt lätt att tjäna in, då Danderydskortet bara kommer att kosta 700 kr för ett helt år.   

 

Varför valde er butik i Mörby Centrum att stödja Danderyd Basket genom Danderydskortet?
 
Vi vill gärna vara med och främja och stötta våra ungdomar och idrotten, detta ser vi som ett jättebra samarbete.  
 
På vilket sätt anser ni att ert bidrag till en idrottsförening som Danderyd Basket stärker er verksamhet och företagskultur?

Ett av våra kärnvärden är starkare tillsammans och vi gärna anamma det så brett som möjligt. 
 
Basket är en sport som kräver lagarbete och samarbete. Hur speglar dessa värden din butik, er arbetskultur eller filosofi?
 
Butik är i allra högsta grad också något som kräver lagarbete och samarbete. Att jobba som ett team och att få alla att förstå hur viktiga just dom är för att det ska fungera. "Du är viktig" är något jag är noga med att försöka förmedla till varenda en av mina fantastiska medarbetare.

Ja, ni ser. Det finns änglar i Mörby Centrum. Glöm inte att köpa ditt kort. Du blir dessutom stödmedlem i klubben på köpet.  
Danderydskortet blir verklighet
2024-05-27 11:12
Danderydskortet

Under vinterhalvåret har ett nytt koncept arbetats fram i klubbens ledning, närmare bestämt Danderydskortet. En satsning på att öka samarbetet mellan lokala näringsidkare och vår fina verksamhet Danderyd Basket. I vår strävan att inte bara vara en sportklubb, utan också en plattform för personlig utveckling och välmående, behövs det helt enkelt mer resurser. 

 

Klubben drivs idag primärt med intäkter från tränings- och medlemsavgifter, men en starkare ekonomi skulle kunna göra en avsevärd skillnad. För att uppnå detta lanseras Danderydskortet innan sommaren. Ett initiativ som redan har mottagit positiv respons från flertalet lokala företagare och butiker.

 

Danderydskortet

Kortet kommer att erbjudas i digitalt format och planeras att säljas för 700 kr i sitt grundformat. Det ger köparen attraktiva rabatter och förmåner hos deltagande handlare. Kortet ska kontinuerligt uppdateras med nya erbjudanden från ett brett spektrum av verksamheter, där varje handlare bidrar med unika rabatter, ofta i form av procentuella avdrag vid köp.  

 

Deltagande företag kommer att få ökad synlighet genom regelbunden marknadsföring, primärt via Danderyd Baskets digitala kanaler under hela samarbetsperioden. Initiativet syftar till att samla en mångfald av branscher utan för stor överlappning, från livsmedelsbutiker till frisörer och kemtvättar, för att skapa ett värdefullt nätverk för alla inblandade. 

 

Som partner till Danderydskortet kommer man erbjudas möjligheten att även, vid intresse, marknadsföra sin verksamhet på ytterligare plattformar och platser till förmånliga priser.  

 

Om ovan känns intressant för lokala näringsidkare bland klubbens medlemmar, hör av er till någon i klubbens styrelse.

 

Glad vår och sommar! 

Sommaravslutning den 29/5
2024-05-22 12:53

En säsong går ju så fort och vi är redan framme vid årets säsongsavslutning.

 

Vi kör den 29/5 i Fribergahallen på följande tider:

 

  • 17:00-18:00 2014-2017
  • 18:30-19:30 2008-2013

För de yngsta lagen blir det lekar och kul och såklart medaljer till alla våra duktiga basketspelare! Till de äldre lagen blir det prisutdelning i varje åldersgrupp och lite annat kul som händer.

 

För grupperna födda 2008-2011 gör vi i år lite annorlunda. Varje coach nominerar en spelare till fem olika kategorier och pristagaren utses sedan av en jury. Varje kategori har en pristagare på tjejsidan och en pristagare på killsidan.

 

Kategorierna är

  • Årets Guard
  • Årets Forward
  • Årets Skytt
  • Årets Försvarare
  • Årets Utveckling

VÄLKOMNA!

 

 

 

 

Invigning av uteplanen den 24/5
2024-05-22 12:46

VÄLKOMNA TILL UTEPLANEN VID DANDERYD GYMNASIUM IP PÅ FREDAG 24/5

 

Solen skiner från en klarblå himmel och en svalkande lätt bris drar över den öppna basketytan. Visst låter det härligt?

 

Den känslan vill vi fånga upp på fredag och fira att sommarsäsongen och utomhusbasket är här! Och det är för alla i föreningen oavsett ålder uppåt och nedåt. 

 

Det blir grill, "organiserad spontanbasket" och ett riktigt kul tillfälle för alla att ses och andas in vår Danderydsanda tillsammans. Vi kör igång 18:00. (Och om det regnar flyttar vi allt till Friberga.)

 

VÄLKOMNA!

 

 

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från våra lag
 
Guldsponsor
Sponsorer
Information