HÄR FINNS ALLA VÅRA TRÄNINGSTIDER!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Delaktighet Gemenskap Glädje

DANDERYDSKORTET

 

 

Ett projekt som varit under planering en längre tid. Som nu äntligen blir verklighet. Innan sommaren kommer Danderyd Basket börja erbjuda ett kort, med dubbelt syfte.

 

Som köpare och användare av kortet stöttar man både lokala näringsidkare och ungdomsidrotten i kommunen. Detta unika kort erbjuder inte bara fantastiska förmåner hos våra lokala handelspartners, utan bidrar också direkt till idrottsglädjen i Danderyd, i första hand, till en början, med fokus på basket. 

 

När du väljer att bli en del av Danderyd Basket genom att införskaffa Danderydskortet stöttar du klubbens verksamhet och främjar utvecklingen av unga talanger. Du blir också stödmedlem i Danderyd Basket, vilket är en viktig del av vår gemenskap. 

 

Danderydskortet kommer att kosta 700 kr och vara giltigt 12 månader, från inköpstillfället.

 

För att aktivera ditt kort, klicka här (länk snart aktiverad). 

 

Vi satsar på att bredda vårt nätverk av lokala samarbetspartners. Har du förslag eller är du intresserad av att ansluta ditt företag till Danderydskortet? Kontakta gärna Elin Anger på elin.anger@danderydbasket.se för mer information.

 
Guldsponsor
Sponsorer
Information