HÄR KÖPER DU DANDERYDSKORTET - och får härliga rabatter hos lokala handlare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Delaktighet Gemenskap Glädje

Summer Camp i Ockelbo 2023

Fler bilder (+15) >>
Ockelbo Summer Camp 2022

VI ÅKER TILL OCKELBO ÄVEN I ÅR!

 

YES! Även i år åker vi till Ockelbo på sommarläger, enligt många en av årets absoluta höjdpunkter. De som var med förra året kan berätta om hur kul och roligt det är på DANDERYD BASKET SUMMER CAMP med utvecklande och roliga träningar, fantastiska bad, jättegod mat, musikquiz, beachvolley, minigolf, spontanbasket utomhus, avslutningsdisco och riktigt skönt häng. (Kolla in bilderna!)

 

Det blir andra året för oss i Ockelbo, och i år åker vi den 7-11 augusti.Det blir en rolig resa tillsammans med laget, en bra uppstartsvecka inför höstterminen och inte minst en vecka att minnas för livet.  

 

Kostnaden för årets Ockelboupplevelse är 4000 kr/barn. Då ingår resa, boende, mat, läger-tshirt, roliga och givande träningar, kul med kompisar och massor med kul aktiviteter tillsammans. Medföljande föräldrar åker med gratis. 

 

Det kommer att tränas basket varje dag. Tid finns såklart att umgås med lagkamrater, men också för att lära känna spelare i andra lag. De äldsta som åker är födda 2007-2008 och de yngsta är födda 2013.

 

Vi åker turistbuss från Danderyd direkt upp till Ockelbo på morgonen den 7 augusti och hem igen på fredag eftermiddag, den 11 augusti. 

 

Alla lag och ledare kommer att bo tillsammans på Perslundaskolan i centrala Ockelbo. Vi kommer att träna i de närliggande hallarna och utomhus beroende på väder. Maten kommer vi att serveras på Restaurang Sjöbacken, 5 minuters promenad från Perslundaskolan, ner mot sjön. Här finns även en badstrand och utomhusaktiviteter som beach volley och minigolf. 

 

ANMÄLAN TILL SUMMER CAMP 

 

 

 
Guldsponsor
Sponsorer
Information