HÄR KÖPER DU DANDERYDSKORTET - och får härliga rabatter hos lokala handlare!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Delaktighet Gemenskap Glädje

Cuper

Det finns ett stort antal cuper som lag kan anmäla sig till. Åka på cup är superkul men det är inte alltid lätt att hitta rätt i cupdjungeln. Det är heller inte alltid lätt att veta hur en går tillväga för att anmäla ett lag. 

 

Cuper Danderyd Basket åker till

 

Traditionellt åker Danderyd Basket till följande cuper. Det är de cuper vi prioriterar i första hand och uppmuntrar våra lag att åka på.

 

Utöver dessa finns ett antal ytterligare cuper i Sverige under säsongen. Svenska Basketbollförbundet har en lista på godkända turneringar i Sverige Några exempel där lag från Danderyd har deltagit:

 

 

Det finns också massor med cuper utomlands. Här är några exempel. Lag från Danderyd har tidigare deltagit i de två första. Danderyd Basket tar inget ansvar för hur "bra" cupen är, utan vi nämner enbart exempel på cuper.

 

 

 

Adminstration kring cupdeltagande
  • Lagförälder anmäler laget till cuper 
  • Lagförälder sköter all adminstration kring cupdeltagandet
  • Föreningen står för anmälningsavgiften för en (1) cup per säsong och lag.
    (Om träningsgruppen är stor och behöver anmäla två lag står föreningen självklart för båda anmälningsavgifterna för den cupen)
    • Övriga kostnader, såsom resa, kost och logi betalar laget (deltagarna) själva

Vi får ofta frågan om coacherna själva ska stå för sina egna kostnader. Det är egentligen upp till varje lag att avgöra, men värt att beakta är att coacher gör detta på sin fritid - ofta hela helger - och att ingen extra ersättning utgår från föreningen för det. Därför rekommenderar vi starkt att laget delar på coachens/coachernas kostnader (inom rimliga gränser)

 

Kom ihåg att vara ute i god tid med anmälan. Platserna i Basketfestivalen går till exempel alltid åt snabbt.

 

Här läser du mer om cuper och lagförälderns roll.

 

 

 
Guldsponsor
Sponsorer
Information